Donation

Help us to pay our server!
(: Consider a donation :)



Social Media

  • Facebook
  • Google+

Latest Posts

Topic: Mistakes in the encyclopedia

Forums » Widelands Development » Homepage » Mistakes in the encyclopedia



WorldSavior
Avatar
Joined: 2016-10-15, 04:10
Posts: 275
Ranking
Tribe Member
Location: Saxony, Djermany
Posted at: 2017-07-15, 15:26

Just saying: This page contains mistakes (wrong building costs, wrong store-capacities) https://wl.widelands.org/encyclopedia/atlanteans/buildings/

And with the lists of barbarians and empire, it's the same. It seems that sometimes some wares have been mixed up with each other.


*insert phrase about the necessity of saving the world here*

Top Quote
GunChleoc
Avatar
Joined: 2013-10-07, 15:56
Posts: 1928
Ranking
One Elder of Players
Location: RenderedRect
Posted at: 2017-07-16, 10:37

Do you remember which buildings are "sometimes some"? We do not need a complete list, just 1 or 2 examples will do. It will save us a lot of time if you remembered sone and we won't have to compare the complete list.

Those lists are automatically generated fro trunk, so it's strange that they should contain errors.


Top Quote
kaputtnik
Avatar
Joined: 2013-02-18, 20:48
Posts: 1056
Ranking
One Elder of Players
Location: Germany
Posted at: 2017-07-16, 11:48

I can confirm this, e.g. for atlantean Armor smithy and atlantean Barracks. The buildcosts are not shown correctly in the table, but in the details of a building (click on building) the amount is correct. E.g. Detail Atlantean Armor Smithy counts 2 logs and 1 quartz. This is exactly what the corresponding init.lua contains. But in buildings overview the buildcost counts 1 log and 2 quartz (correct is 2 log, 1 quartz).


Top Quote
GunChleoc
Avatar
Joined: 2013-10-07, 15:56
Posts: 1928
Ranking
One Elder of Players
Location: RenderedRect
Posted at: 2017-07-18, 10:43

Thanks! I have created a bug report https://bugs.launchpad.net/widelands-website/+bug/1704955


Top Quote
WorldSavior
Avatar
Joined: 2016-10-15, 04:10
Posts: 275
Ranking
Tribe Member
Location: Saxony, Djermany
Posted at: 2017-07-18, 16:12

Or just look at "Barbarian trainings camp stores: ... " - pure nonsense!


*insert phrase about the necessity of saving the world here*

Top Quote
kaputtnik
Avatar
Joined: 2013-02-18, 20:48
Posts: 1056
Ranking
One Elder of Players
Location: Germany
Posted at: 2017-07-21, 17:18

I have pushed a fix for this.

WorldSavior, can you take a look if the wares are shown correctly now?


Top Quote
WorldSavior
Avatar
Joined: 2016-10-15, 04:10
Posts: 275
Ranking
Tribe Member
Location: Saxony, Djermany
Posted at: 2017-07-21, 17:49

Yes. It looks correct now. I didn't compare every single detail with the ingame help, but the bug has definitely been fixed


*insert phrase about the necessity of saving the world here*

Top Quote
kaputtnik
Avatar
Joined: 2013-02-18, 20:48
Posts: 1056
Ranking
One Elder of Players
Location: Germany
Posted at: 2017-07-21, 17:55

Many thanks face-smile.png


Top Quote
WorldSavior
Avatar
Joined: 2016-10-15, 04:10
Posts: 275
Ranking
Tribe Member
Location: Saxony, Djermany
Posted at: 2017-07-23, 18:20

You're welcome face-smile.png


*insert phrase about the necessity of saving the world here*

Top Quote